3 Stor Roma Variasjoner masterolone før og etter

3 Key ryggtrening Factors

  1. Kompresjon: Har øvelsen kan du hardt presse masterolone før og etter muskelen mot en betydelig belastning? Legg merke jeg ikke si et lett last – klemme lett kan hjelpe med ditt sinn muskel-tilkobling masterolone før og etter og lat aktivering, men du må håndtere betydelig vekt å nå det nivået av komprimering som kreves.
  2. Range of motion: Har øvelsen tillater deg å jobbe masterolone før og etter dine lats gjennom en lang rekke bevegelse? Noen rad variasjoner virkelig fange dette – du nesten føler at din scapula er i masterolone før og etter ferd med å rive fra kroppen din. I den andre enden av rep, jo lenger kan du få albuene tilbake, jo mer du kan trykke inn dine lats masterolone før og etter.
  3. Sammentrekning: Har øvelsen tillater deg å masterolone eneste syklus føle ryggen kontrakt? En lat sammentrekning er masterolone eneste syklus tøffere å føle enn si, biceps eller triceps. Dette tar også tid og praksis, men det gjør en stor forskjell når det gjelder masterolone eneste syklus resultater.

Ved hjelp av disse tre faktorene, evaluert jeg masterolone eneste syklus mine topp 8 roing bevegelser og rangert dem etter effektivitet. Her er listen, i stigende rekkefølge av effektivitet masterolone eneste syklus:

8 – Cambered Bar Row masterolone eneste syklus

Jeg er ikke en fan av tradisjonelle masterolone for salg vektstang rader. Jeg vet det, Lee Haney og Ronnie Coleman likte dem, og ryggen var stor. Vel, ryggen ville har vokst selv om alt de gjorde masterolone for salg var å male sine tånegler.

En tweak som kan gjøre en vektstang rad masterolone for salg bedre, men bruker en cambered bar. Dette åpner for et større spekter av bevegelse i kontrahert posisjon som albuene kan reise tilbake masterolone for salg mye lenger.

Kompresjon: 6 – Fordi barbell er «låst» på plass masterolone for salg, du mister noen komprimering.

Range of motion: 8 – Den camber i baren åpner masterolone for salg for et utvidet område på toppen. Men du kan ikke få masterolone for salg en ekstrem strekk nederst.

Sammentrekning: 6 – Ikke ille her. Ved å masterolone for salg få albuene opp høyt du får en solid kontraksjon på toppen. Også legge noen kjeder forbedrer det, som vekten er tyngre i sammenstillingen Proviron syklus.

Total poengsum: 20

7 – Støttet Row Proviron syklus

Jeg liker disse først og fremst på Proviron syklus grunn av den strekningen du kan sette på hele ryggen, spesielt de lavere feller og rhomboids, som også kan bli styrket ved hjelp band. Jeg må takke Proviron syklus min venn Smitty fra Diesel Crew for at jeg stjeler denne bevegelsen Proviron syklus.

Kompresjon: 8 – Solid komprimering her Proviron dosering, men det er litt av en nedtur i bunnen av bevegelsen.

Range of motion: 10 – Dette er en utmerket Proviron dosering øvelse for å få et stort utvalg av bevegelse. Du kan kjøre albuene Proviron dosering tilbake veldig langt.

Sammentrekning: 8 – Fallet er bra og enda bedre Proviron dosering med band, men ikke perfekt.

Merk: Jeg søker en straff på denne øvelsen Proviron bivirkninger fordi det er vanskelig å puste og jeg føler at hodet mitt kommer til å løsne mid-set, så trekker 5 poeng.

Total poengsum: 21 Proviron bivirkninger

6 – Trap Bar Row Proviron bivirkninger

Mens jeg er ikke en fan av rette Kjøp Proviron vektstang rader, bør du se hva som skjer når du bruker en felle bar Kjøp Proviron. Utformingen av tverr tillater mye mer lat kompresjon på grunn av den håndposisjonen (flatene vendt i). Når du gjør det, kan du føle hele lat bli knust Kjøp Proviron.

Kompresjon: 9 – Nå snakker vi Proviron resultater. Du vet nøyaktig hva jeg mener med «komprimering» når du gjør dette.

Range of motion: 5 – Baren er slags stor Proviron resultater og klumpete, slik at du ikke kan virkelig få noe ekstra spesielt Proviron resultater utvalg av bevegelse her.

Sammentrekning: 8 – Fallet er Proviron resultater solid og du kan bruke en god del vekt, så dette scorer høyt.

Total poengsum: 22

5 – Dumbbell Row

Jeg liker dumbbell rader mye, selv om Proviron resultater «squared» skulder skjema fleste løftere bruker gjør dette til en dårligere øvelse. Men rekvisitt som hip opp og du er i business Proviron kvinner. En annen bonus er at du også kan bruke «deadstop» variant for å gjøre Proviron kvinner dem mer eksplosiv.

Kompresjon: 7 – Du kan få en god kompresjon Proviron kvinner på disse bare ved å håndtere tung vekt, men ikke fullt så bra som en arm barbell rader.

Range of motion: 10 – Dette er utmerket Proviron kvinner for utvalg av bevegelse, spesielt hvis du rekvisitt hip opp.

Sammentrekning: 7 – Ganske solid her Proviron kvinner, men ikke den beste.

Total poengsum: 24

4 – Smith Machine Row

Alle ler ved ydmyk Smith maskin Proviron før og etter, bortsett fra spøk er på dem som det kan være svært nyttig hvis brukes fornuftig. Et stort pluss for å bruke Smith maskinen er at det tillater Proviron før og etter deg å ro eksplosivt.

Tenk på dette når du trener ryggen, og på rader Proviron før og etter i særdeleshet, bør du fokusere på å kjøre albuene opp, ikke curling vekten opp med armene som de fleste gjør. Så ved Proviron før og etter å være låst til en fast plan av bevegelse, kan du 100% fokus Proviron før og etter på komprimering av albuene opp.

Dette er nytt territorium for lats Proviron én syklus. De er ikke vant til denne typen rekruttering med noen betydelig Proviron én syklus vekt! Unødvendig å si, jeg elsker disse.

Kompresjon: 10 – Dette er den ultimate Proviron én syklus eksempel på lat kompresjon når du ror. For å føle dette med en vanlig vektstang rad, vil du være nødt til å gå så lett at øvelsen ikke masterolone for salg ville gjøre mye, med mindre du er en nybegynner.

Range of motion: 5 – Ingenting spesielt masterolone for salg her, selv om du vet hva som ville være kult? Hvis de gjorde en Smith-maskin med en krummet bar!

Sammentrekning: 9 – kompresjon og blir masterolone for salg låst inn i en fast plan av bevegelse virkelig lar deg bøye hardt på toppen. En annen høy score her.

Total score: 24 (vinner tiebreaker masterolone syklus løpet dumbbell rader fordi jeg liker disse bedre)