6 Push-Up Variasjoner Du har aldri prøvd masterolone før og etter

1 – Barbell Push-Up med Horisontal Band masterolone før og etter Resistance

Foruten å være en utfordrende kjerne masterolone før og etter og push-up trening, gir denne varianten flere unike fordeler. Først eliminerer det sagging hip syndrom fordi det forsterker en høy masterolone før og etter hip og uthulet kjerne posisjon. Mengden av anti-utvidelsen er forstørret på grunn av kroppen din kontinuerlig motstand bandet trekke på masterolone før og etter vektstang.

For det andre, blir trekkraften som virker direkte på skulderblad og skulder stabilisatorer. Hvis du ikke fullt trykk og trekke skulderbladene, vil bar bokstavelig talt trekke ut og bort fra deg, slik at du pusset til gulvet.

Den lærer deg også til å skru albuene ned masterolone før og etter og tilbake samtidig som du bruker en pronated grep (et vanlig problem for mange løftere). Dette kan også hjelpe benkpress form masterolone før og etter. Det har direkte overføring på grunn av de samme gripe mekanikk. Faktisk, for å holde låst inn, du kan ufrivillig føler at du trekker masterolone før og etter linjen fra hverandre, noe som er en vanlig coaching kø brukt av styrkeløftere å ringe inn sin benk form masterolone før og etter.

2 – Anti-Seesaw Push-Up masterolone eneste syklus

En ulempe til push-ups er deres masterolone eneste syklus manglende evne til å måle symmetrisk lasting. Det er vanskelig å si om den ene siden gjør mer arbeid enn den andre. For eksempel, vil masterolone eneste syklus du raskt merke noen asymmetrisk trykke når du gjør en vektstang trykk fordi baren vil begynne å vippe. Men push-ups ikke gi denne masterolone eneste syklus tilbakemeldingen.

En variant som eksponerer denne ubalansen masterolone eneste syklus er seesaw eller anti-seesaw push-up. Plasser en vektstang over en benk og utføre push-ups på bar. Favorisere en arm eller masterolone eneste syklus trykke mer fra den ene siden av kroppen vil produsere en umiddelbar tilt og gi nyttige tilbakemeldinger, slik at du masterolone eneste syklus kan rette opp denne nevromuskulær ubalansen.

3 – Bottoms-Up Push-Up på Plates masterolone eneste syklus

Disse krever streng form, glatte masterolone for salgmasterolone for salg muskelsammentrekninger, intens kjerne aktivering, og effektiv horisontal pressing teknikk. Enhver skiftende masterolone for salg, juks, eller forverring i mekanikk kan ende i en plutselig ansikt-anlegget masterolone for salg.

Fordi de kan være litt vanskelig, bør du bare gjøre  masterolone for salg dette når du føler at mekanikerne er spot on. De kan utføres på kettlebells, jerngrep stil plater og støtfanger plater. Førtifem pund masterolone for salg jerngrep stil platene er de vanskeligste variasjon. Deres tallness og tynnhet gjør dem svært utfordrende å stabilisere seg masterolone for salg.

4 – Ledge Push-Up Proviron syklus

Dette er en subtil endring, men Proviron syklus det er utrolig effektiv på å forbedre push-up mekanikk, hovedsakelig fordi du ikke trenger å bekymre deg med å banke ansiktet ned i bakken Proviron syklus mens du bruker standard hånd-til-gulv plassering.

Selv om overkroppen og ansiktet bør Proviron syklus slutte millimeter over overflaten på bunnen av en standard push-up, vil du ofte se folk trekke hodet opp, vask sine hofter, eller forkorte Proviron syklus deres utvalg av bevegelse som et middel for ubevisst å unngå eventuelle Proviron syklus skade ansiktet.

Avsatsen push-up fjerner denne Proviron dosering frykten helt, slik at du kan komfortabelt hone inn på de ideelle push-up mekanikk uten å bekymre ødelegge dine innbilte gode utseende Proviron dosering.

5 – Føtter på Ball Push-Up Proviron dosering

Foot mekanikere er kritisk når det Proviron dosering gjelder push-ups. Denne variasjonen sikrer alle aspekter av Proviron dosering foten posisjonering og aktivering tå blir ringt inn.

Plassere føttene på ballen tvinger deg Proviron dosering til å komme høyt på tærne heller enn sagging mot hælene fordi bevegelsen blir nesten ukontrollerbar med uriktig foten Proviron dosering mekanikk. Det er også utmerket for å forsterke sterk kjerne og hip aktivering. Hvis du tillater hofter å synke eller underkroppen slappe av, Proviron dosering vil du finne det umulig å utføre disse.

6 – Medicine Ball Chest-Klemme Push-Up Proviron dosering

Hvis du har problemer med å føle din Proviron dosering Pecs kontrakt i løpet av push-ups, mekanikk er i behov av Proviron dosering noen arbeid. Riktig teknikk vil bidra til å maksimere brystet aktivering.

Imidlertid kan noen mennesker rett og slett mangler riktig muskel-mind-tilkobling og kan trenge en variant for å hjelpe våkne opp de aktuelle nerveforbindelser til brystmusklene. Denne variasjonen gir den perfekte løsningen.

Snarere enn å sette hendene direkte på toppen Proviron bivirkninger av ballen, plasserer dem på sidene av ballen, nærmere basen. Dette krever utrolige nivåer av pec aktivisering gjennom Proviron bivirkninger fordi du egentlig holder en maksimal spenning isometrisk Proviron bivirkninger Flye mens du gjør push-ups.

Selv om dette kan gjøres på en sveitsisk ball Proviron bivirkninger, jo mindre medisinball bidrar til å holde albuene fra fakling Proviron bivirkninger ut for mye. Det er også nesten umulig å låse ut på dette, noe som gjør det nyttig for å eliminere overdreven scapulær protraction på toppen Proviron bivirkninger.

Foruten å være stor for hypertrofi, denne Kjøp Proviron variasjonen lærer deg hvordan det føles å skape sterke bryst Kjøp Proviron aktivering når du utfører push-ups. Hvis dette ikke får brystet skrikende, ingenting vil.

Hvordan legge vekt Kjøp Proviron

Ved bruk av ekstra vekt, Proviron resultater er riktig plassering av lasten viktig å sørge for at mekanikken forblir låst i.

Plassering av last for høyt opp Proviron resultater på overkroppen hindrer naturlig scapulohumeral rytme ved å trykke mot øvre rygg og skulderblad. Dette kan skape en altfor trangt Proviron resultater skulder posisjon der du ikke kan riktig plassere glenohumeral joint Proviron kvinner.

PLATE FOR HØY Proviron kvinner

Dette kan føre til betennelse rundt Proviron kvinner skulderen og en reduksjon i mengden av kraft man kan produsere. Push-ups er også en av de eneste horisontale trykke bevegelser der scapula Proviron kvinner ikke er låst eller faste mot en annen overflate som en benk. Plassering av last for høyt på overkroppen eliminerer denne unike funksjonen Proviron før og etter.

I stedet for å plassere lasten høyt på Proviron før og etter den midtre og øvre del av ryggen, bør det legges vekt lavere mot senteret av massen, nær hofter og lav rygg. Dette tvinger deg til å holde hoftene Proviron før og etter høyt fordi en sagging hip posisjon vil føre til vekter for å skli ned og på kroppen Proviron før og etter.

RIKTIG PLATE PLASSERING Proviron én syklus

Den direkte lasting nær Proviron én syklus lumbalregionen fremmer økt anti-forlengelse og aktivering i kjernen som et middel til å motstå intense vertikale krefter som virker direkte på ryggraden Proviron én syklus. Den lave rygg og hofte regionen gir også et perfekt spor for lasten til å sitte i uten å skifte, spesielt når du bruker optimal spinal Proviron én syklus justering med svak ennå naturlig lumbar kurvatur.

En annen fordel er at korsryggen er smalere Proviron én syklus enn den øvre del av ryggen, så vil du bli varslet om eventuelle avvik i form. Lateral forskyvning av hoftene, asymmetrisk pressing Proviron én syklus, ensidig dypping av enten hofte, eller wiggling av torso vil føre til vekter for å vippe og gli av.

Den nedre laste plassering gir Proviron én syklus også mulighet for optimal albue posisjonering, spesielt når du bruker større 45-pund plater. Når albuene er gjemt nær kroppen (som de bør være), Proviron én syklus vil triceps og albuer drives inn i platen ved bunnen av bevegelsen, noe som skaper et svakt begrenset posisjon. Ved å plassere platene Proviron én syklus lavere på overkroppen, bør albuene tømme vektskive, slik at uhemmet bevegelse.

Slik Legg Bands eller Kjeder Proviron én syklus

Stretching bandene over øvre del av ryggen, på linje med brystet, fremmer en håndstilling som er for langt frem (nær halsen), noe som fører til scapulær høyde og albue bluss.

BAND FOR HØY masterolone for salg

Ved bruk av bandet motstand masterolone for salg (eller kjeder), plasserer bandet mot midten av korsryggen for å produsere en bedre vinkel på trekk mot armer og hender masterolone for salg.