Er Cheat Reps verdt det Proviron resultater?

Hva er Cheat Reps Proviron resultater?

Først, la oss definere de to typene jukse reps:

  1. Utvidet Set Cheat:   Når reps Proviron resultater utføres så strengt som mulig før flere muskler eller momentum ta settet utover svikt. Et godt eksempel på dette er en standard dumbbell curl til Proviron resultater å mislykkes, etterfulgt av reps utført med noen kne-bøy og kropp engelsk.
  2. Heavy Cheat:   Når skjemaet er «løsnet opp» litt for å løfte en tyngre vekt enn normalt gjennom hele settet. Et eksempel Proviron resultater er å bruke beina og skuldrene når du gjør barbell rader.

Hvem bør bruke Cheat Reps Proviron resultater?

Noen av de største physiques på Proviron kvinner planeten, som Ronnie Coleman, ble bygget ved hjelp av momentum til å løfte tunge vekter. Omvendt, Dorian Yates brukes perfekt form på Proviron kvinner omtrent alt han gjorde. Så hvem har rett?

Først aldri bruke et ekstremt eksempel Proviron kvinner som en proff bodybuilder for å danne din mening. For å besvare dette spørsmålet, må du se på tre faktorer Proviron kvinner.

1 – Opplæring Age Proviron kvinner

Hvor lenge har du trent? Følg «få mest mulig ut av de minst» regelen. Det gjelder for nesten alt i bodybuilding Proviron før og etter. Det betyr at du bør suge all nytte ut av hvert trinn i prosessen før går Proviron før og etter videre til neste trinn.

For eksempel, la oss si at du starter en diett Proviron før og etter. Du umiddelbart gå til null karbohydrater, legger daglig fastet cardio, øke treningsmengde, og begynne pounding fett brennere. Er dette lurt? Nei det er det ikke. Når din fremgang boder, hva er neste Proviron før og etter steg? Du kan ikke kutte mer karbohydrater eller begynne å løpe Proviron før og etter maraton på kvelden.

Så hvorfor skulle en person som Proviron én syklus ikke har erfaring med vekttrening umiddelbart hoppe til jukse-representanter til å få utover fiasko? Svaret er, burde de ikke. Dette er når Proviron én syklus du utvikler dine treningsvaner, og fokus bør være på å lære perfekt form, ikke å finne måter å undergrave dette. Mindre erfarne løftere Proviron én syklus vil vokse uten noen gang kommer til å mislykkes, så hvorfor ikke lagre dette trinnet for senere på nedover veien? Hvis du ikke har Proviron én syklus trent jevnt i 2-3 år rett og ikke er i stand til å bruke perfekt form, ikke engang vurdere denne teknikken Proviron én syklus.

2 – Skadehistorikk masterolone for salg

Cheat reps kan enkelt sette sener masterolone for salg og leddbånd i fare. Hvis du har hatt en historie med skader på korsryggen når deadlifting, er det lurt å sprette bar ut av pinnene bare masterolone for salg for å holde reps går forbi hva du vanligvis kan gjøre? Nope. Du vil ikke være i stand til å nyte en av de beste tingene i livet, trene hardt, hvis masterolone for salg du alltid vondt. Mange ganger bare en liten slip i skjemaet kan føre til alvorlig personskade.

3 – Øvelse valg masterolone for salg

Dette er nummer én faktor. Enkelte øvelser masterolone syklus egner seg bedre til å jukse enn andre. Her er noen av mine favoritt øvelser, gruppert etter hvor godt de fungerer med jukse form masterolone syklus.

Optimal Cheat Øvelser masterolone syklus

muskelgruppe Øvelser
skuldre Rear Delt Hev / Hang og Swing
Hvis du gjør disse liggende masterolone syklus med ansiktet ned på en benk, swing du vekten, ikke fokusere på flexing. Disse jukse reps vil ødelegge de bakre delts uten sjanse for skade masterolone syklus.
lateral Raise
Stor øvelse for juks masterolone dosering. Få strenge reps, deretter svinge vekten opp litt, eller bruke noen kropps engelsk for å gjøre tyngre masterolone dosering sett helt!
Våpen dumbbell Curl
Bruk en tad litt momentum masterolone dosering til å presse utover svikt.
triceps Stående tricepspress
Bruk Pecs og lats litt å forlenge masterolone dosering sette fortiden svikt.
legs Beinpress
Legg hendene på knærne og male ut et par ekstra reps!

Gode ​​Cheat Øvelser masterolone bivirkninger

muskelgruppe Øvelser
tilbake dumbbell Row
Kommer til å mislykkes masterolone bivirkninger og deretter bruke litt fart for å holde det gående fungerer godt for mange, som ikke bruker løsere skjema  masterolone bivirkninger for å flytte tyngre vekt.
Meadows Row
Jeg er OK med å bruke masterolone bivirkninger noen juks på disse som korsryggen er støttet, og ved hjelp av tung vekt vil intensivere strekningen Kjøp masterolone.
Lav Cable Row
Noen momentum som kommer Kjøp masterolone ut av strukket stilling er ikke dårlig på anledningen.
Lat Pulldown
Disse er relativt trygt Kjøp masterolone å bruke juks skjemaet, og moderat effektiv.
skuldre overhead Press
Så lenge du er iført et belte Kjøp masterolone og bruke bena til å generere momentum, som for eksempel en push presse. Jeg er ikke en fan av sprette Kjøp masterolone bar av brystet eller noe annet.
Våpen barbell Curl
Jeg vil gi disse 3 knebøy stativer Kjøp masterolone, men jeg har sett folk rotet opp sine nedre rygg gjør jukse krøller.

Bad Cheat Øvelser Kjøp masterolone

muskelgruppe Øvelser
tilbake markløft
Spretter av pinnene masterolone resultater på gulvet – Noen mennesker kan komme unna med dette. Jeg vil ikke råde det.
barbell Row
Jeg vet at mange masterolone resultater liker å løsne opp deres form til å gå tungt på disse. Jeg er ikke en av dem. For mye potensial for lavere ryggskade.
Trekke på skuldrene
Juks på disse er masterolone resultater ikke så farlig, men det er ikke spesielt effektiv for fellene, heller.
legs Stående tåhev masterolone resultater
Bouncing noen representanter til å legge litt intensitet etter at du har truffet feil er greit.

Asking For Injury masterolone resultater

muskelgruppe Øvelser
Bryst Barbell Bench Press
Bøy ryggen eller masterolone resultater sprette vekten av brystet? Ikke bra.
Flye
Spretter ut av bunnen av en Flye? Ikke bra. Men du kan bare fortsette settet masterolone resultater ved å slå den inn i en dumbbell trykk.
legs Knebøy
Spretter ut av bunnen masterolone resultater så fort du kan? Vennligst ikke.
Hack Squat
Spretter ut av bunnen av  masterolone kvinner disse? Herre vis nåde.
Leg Curl / Stiff-legged Markløft
For mye risiko for en masterolone kvinner hamstring tåre eller belastning.
Sittende tåhev
Altfor lett å bli skadet.
skuldre Upright Row
Selv de strenge versjonene masterolone kvinner er ikke trygt. Fusk gjør dem enda verre.
Våpen Preacher Curl
Spretter ut av masterolone kvinner bunnen er ikke en god idé.
Skranke Dip
Spretter ut av bunnen på følgende = Farvel albuer.
Løgn Extension /  masterolone kvinner Skullcrusher
Bare for hardt på albuene.
tilbake Opp med haken
Å se folk rundt ryggen masterolone kvinner og gjøre den herky-jerky ting å få haken over baren er en stor peeve min.
dumbbell Pull
Ønsker du å rive opp skuldrene masterolone kvinner og rotator cuff? Deretter svinge vekten tilbake på disse.

Hvordan å innlemme Cheat Reps masterolone kvinner

Ikke bruk «utvidet cheat reps» masterolone før og etter for mer enn 1 til 2 sett per kroppsdel ​​under en treningsøkt. De fleste, over 90% av settene, bør gjøres strengt.

Ikke bruk «tunge juksere» for mer enn masterolone før og etter 1-2 sett per kroppsdel. Bruke disse som et supplement til forced reps, droppsett, og andre med høy intensitet teknikker som er masterolone før og etter tryggere, og kan gjøres med god form.

De aller fleste av traineene kan masterolone før og etter lage solide, konsekvent gevinster ved bruk av lærebok trening form 90% av tiden. Riktignok er det sammenhenger hvor masterolone før og etter litt ekstra «oomf» er nødvendig for å gå forbi et platå, men disse tilfellene er unntaket, ikke regelen masterolone før og etter.

Cheat reps er for mye, noe som er uheldig masterolone før og etter som de er en annenrangs erstatning for mer intelligente programmering tweaks som droppsett eller annen tvang rep (gjøres med perfekt form) masterolone før og etter. De kan imidlertid brukes med forsiktighet for å legge intensitet på anledningen, hvis du velger riktig trening.