Smart idé, Terrible resultater masterolone for salg

Hva er Tempo Resepter masterolone for salg?

Om tjue år siden begynte vi å se treningsprogrammer masterolone for salg skrevet ut som dette:

 • Benkpress
 • 4 sett med 8-10 reps masterolone for salg
 • 4020 gang
 • 90 sekunder med hvile

Se at «4020» delen? Det er tempoet masterolone for salg resept. Dette 4-sifret tall refererer til lengden, i sekunder, masterolone for salg av de fire fasene av hver rep.

Det første sifferet representerer den masterolone for salg eksentriske fasen (senke vekten). Det andre tallet er overgangstiden mellom en retning (eksentrisk) til den neste (konsentrisk eller løfte vekten) masterolone for salg. Den tredje tall er selve løftefasen (den konsentriske delen), og det siste sifferet representerer overgangen mellom to reps masterolone for salg.

For eksempel betyr en 4020 tempo Proviron syklus:

 • Senk vekten i 4 sekunder Proviron syklus
 • Overgang umiddelbart inn i konsentriske fase ( «0»)
 • Løft vekten i 2 sekunder Proviron syklus
 • Gå rett inn i neste rep (den siste «0»)

En 3212 tempo betyr Proviron syklus:

 • Senk vekten i 3 sekunder Proviron syklus
 • Hold strekken stilling i 2 sekunder
 • Løft vekten i ett sekund Proviron syklus
 • Klem og hold på toppen i 2 sekunder før du går videre til neste rep

Alle glommed On, inkludert meg Proviron dosering

De fleste av de respekterte trenerne snart begynte å bruke dette systemet, og et par anbefalt selv at du kjøper en Proviron dosering metronom til nettopp telle tempo på hver rep.

Når tempo resepter først ble populært Proviron dosering, ble jeg studerte kinesiologi ved universitetet. Jeg virkelig ønsket å se meg selv som en «vitenskapsmann trening» så jeg ble tiltrukket Proviron dosering av denne tilnærmingen for å kvantifisere alt. Jeg begynte å inkludere tempo resepter i mine programmer. Dette ga meg en annen variabel å leke med å finne det perfekte program, som magiske kombinasjon Proviron dosering av trening variabler som kan føre til ukontrollert vekst Proviron bivirkninger!

Vel, som varte i to måneder. Da jeg innså at Proviron bivirkninger tempo resepter var ganske mye unyttig.

En dum måte å late som å være smart Proviron bivirkninger

Mange trenere elsker tempo resepter fordi det gjør dem se smart eller mer vitenskapelig. Kom igjen, folkens! Vennligst Proviron bivirkninger ikke glem at å løfte vekter er ikke rocket science. Når vi snakker om noen som er flinke til å løfte vekter, bruker vi ord som freak, dyr, Proviron bivirkninger og dyret. Vi bruker ikke ord som presis, godt timet, eller rytmisk Proviron bivirkninger.

Trenere er ofte ute etter anerkjennelse. Noen Proviron bivirkninger av dem er desperate etter å bevise at de har en hjerne til å gå sammen med Kjøp Proviron sine muskler. Disse gutta vil ofte bruke altfor komplisert språk for å forklare sine ideer. De glemmer at det Kjøp Proviron er en forskjell mellom å skrive eller snakke og faktisk kommuniserer. Disse gutta elsker tempo resepter for samme grunn Kjøp Proviron.

Andre trenere ønsker bare å kontrollere hver enkelt variabel. Noen ganger er det fordi de virkelig tror at det er best Kjøp Proviron for deres klient. Men oftere enn ikke, det stammer fra det ubevisste behov for å kontrollere alt, og dermed føler helt ansvarlig for sine klienter fremgang Kjøp Proviron.

Problemet? Å ha noen å fokusere på Kjøp Proviron telling tempo er en fin måte å gjøre treningen mindre effektiv.

Sterke folk sjelden Bruk Tempo Resepter Kjøp Proviron

Det å løfte vekter bør være litt som en kamp. Ja, de trekkene du gjør er viktig, men det er hvor hardt du går som Proviron resultater virkelig avgjør om du kommer ut vinneren.

Se på de sterkeste styrkeløftere. Det er en kontrollert form for vold i sitt løfte. Tror du de telle opp tempoet i hodet Proviron resultater? De fleste store og sterke kroppsbyggere har denne kvaliteten Proviron resultater også: de angripe vekter.

Jeg vet ikke en eneste dyktig kroppsbygger Proviron resultater, styrkeløfter, Olympic lifter, eller strongman konkurrent som rutinemessig teller tempo. Jada, en gang i en blå måne de vil bruke en Proviron resultater treningsmetode hvor de går sakte og telle, men aldri som en del av sitt ordinære opplæringen.

Jeg vet jeg vet. Disse menneskene er bedre Proviron resultater enn deg på grunn av overlegen genetikk eller narkotika, ikke sant? Det kunne bare ikke være at de trener hardere enn deg, ikke sant Proviron resultater? Vel, lytte opp. Jeg har vært i dette spillet lenge nok til å forstå at, ja, noen freaks komme til toppen fordi de er genetisk begavet, og ja Proviron resultater, narkotika hjelpe mye. Men i de fleste tilfeller når noen Proviron kvinner når toppen (så langt som muskelmasse og styrke er bekymret) massevis av kvalitet, ble produktiv trening brukt Proviron kvinner.

Og når alle på toppen gjør eller ikke Proviron kvinner gjør noe, vel, det bør vurderes. Og nesten ingen som har bygget et høyt nivå fysikk eller elitestyrkenivåer bruker presise tempo Proviron kvinner resepter.

Nå har jeg sett en pro-kroppsbygger som Proviron kvinner bruker et program som inneholder strenge tempo resepter. Jeg spurte ham om det. Han sa at hans trener alltid setter de tempo resepter i Proviron kvinner det, men han følger aldri dem.

Høyt nivå folk fokuserer på det rette Proviron før og etter: trene hardt og gi maks innsats på hvert sett, ikke på hver rep. De kan forsinke eller presse mer for å få en bedre følelse i muskelen, men Proviron før og etter aldri er det en del av en pre-planlagt rytmisk ordningen.

Opplæring på sykehus Proviron før og etter

Når alle følelser og instinkt er tatt ut Proviron før og etter av treningsøktene, jeg kaller dette «opplæring i et sykehus.» Det er stille, ryddig, steril, og føles svært ren. Stedet synes døde, urørlig Proviron før og etter.

Det er nøyaktig hvordan en treningsøkt  Proviron før og etter føles når hvert enkelt element er planlagt. Dette gjør meg ut av sonen. Som et resultat, mister jeg min kant og min kjøring til å gå hardt Proviron før og etter.

Derfor er det alltid noen trening variabler som Proviron én syklus jeg la ikke planlagt. Tempoet hver rep og resten intervaller er to ting som jeg ikke tett kontroll. Jeg ønsker å holde dem åpne for justeringer Proviron én syklus basert på mine instinkter og kjøre for den dagen Proviron én syklus.

Nå, noen mennesker føler seg godt om etter en meget streng opplæringsplan. Det forsikrer dem, tar gjetting ut, og gjør dem Proviron én syklus tror (feilaktig) at de følger den nøyaktige formelen for maksimal progresjon. Men hemmeligheten til progresjon er ikke i et sett Proviron én syklus av variabler som er skrevet på et stykke papir; det er hvordan fokusert og intens du er når du utfører det som er på det stykke papir Proviron én syklus.

Alt som kan ta oppmerksomheten vekk masterolone for salg fra at fokus og intensitet vil føre til dårligere resultater masterolone for salg. Og tempo resepter gjøre nettopp det.

Med fokus på feil ting masterolone for salg

La oss si at du har satt opp for et sett med tunge knebøy – en 3-rep max. Du får under baren, får psyched opp, og voldsomt masterolone for salg hekte av baren. Du går den tilbake og forberede seg til å bekjempe vekt. Den tunge vekten er allerede komprimere ryggraden masterolone for salg, slik at du får strammere å bekjempe den. Du begynner knebøy ned og masterolone for salg …

Stoppe. Hva tenker du om akkurat da? Tenker du på masterolone for salg «OK, sier det programmet jeg må gå ned i 4 sekunder, så her går. En, to, tre, fire … pause på et sekund, nå går opp … Og en, to masterolone for salg … »

Eller tenker du, «Hold tett og myrde den! masterolone for salg»

Jeg kan fortelle deg at 99,9% av løftere som har oppnådd anstendig styrke og størrelse tenker sistnevnte. Den tidligere kun brukt av folk for svake til å sitte på huk en last som krever intens fokus og mental aggresjon.

Hør, når du er under en tung vekt masterolone syklus det er ingen måte du kan tenke på å telle tempo uten at det negativt påvirker din heis. Ingen F’ing måte. Ditt fokus er bedre brukt på kanskje en masterolone syklus nøkkel teknisk kø eller, mer sannsynlig, pooling dine mentale masterolone syklus ressurser til å bekjempe vekt.

Hva Om Isolation arbeide med lette vekter masterolone syklus?

Ja, teller tempo vil trolig være mindre skadelig. Men masterolone syklus du vil fortsatt være bedre å fokusere på å klemme målet muskelen så hardt som mulig, noe som gjør at den får det meste av stimulering masterolone syklus.