The Very Best Push-Up For Pecs og Strøm masterolone syklus

Regelmessig Push-ups er for de svake masterolone syklus

Standarden push-up er en effektiv bevegelse, hvis du er svak. Strukturen av bevegelsen, og det faktum at scapulas er fri til masterolone syklus å bevege seg i stedet for å bli knust mot en benk, gjør det til et tryggere og mekanisk riktig trening i forhold til benk trykk masterolone syklus

Men forbi nybegynner stadiet, vanlige masterolone syklus push-ups av seg selv er ikke hardt nok til å virkelig hjelpe deg å legge muskelen. Og folk flest ikke gjør skikkelig push-ups. De kuttet sitt masterolone dosering spekter av bevegelse ved å stoppe med brystet om to inches fra gulvet. Dette reduserer dramatisk brystet aktivering masterolone dosering.

Folk vil også jukse ved å ikke holde kroppen i en rett linje. De lar hoftene synke ned som endrer vinkelen på overkroppen masterolone dosering i forhold til vekten plassering. Dette gjør bevegelsen lettere, men mindre effektiv. Men en «ny» push-up variasjon tar seg av alle disse problemene masterolone bivirkninger.

Single Best Push-Up masterolone bivirkninger

Det kalles en «hånd release» push-up. Og selv om det har trolig vært rundt i lang tid, er det vunnet popularitet masterolone bivirkninger gjennom CrossFit. De trengte en måte å standardisere push-ups for konkurranser for å holde folk fra å jukse bevegelsen Kjøp masterolone.

Hvordan kan du dømme push-up Kjøp masterolone dybde når dusinvis av reps er ment å gjøres på 30 sekunder? Svaret var enkelt: har hver push-up starter med kroppen (bryst, mage og firemannsrom) Kjøp masterolone hviler på gulvet, og hendene helt av det. Dette løste omfanget av bevegelse probleme Kjøp masterolone.

Men det gikk ikke helt løse juks delen masterolone resultater. Du kan heve brystet først, deretter hoftene. Dette gjør masterolone resultater øvelsen mye mindre effektive for å bygge muskler, så du må være disiplinert og holde hoftene opp masterolone resultater.

En skikkelig hånd utgivelsen push-up masterolone resultater vil gi deg en mye sterkere pectoral sammentrekning enn en vanlig push-up. Du vil se hvorfor i et sekund, men først stå opp og gi dem en masterolone resultater sjanse.

Hvordan gjøre hånd Slipp Push-Ups masterolone kvinner

 1. Ligg med ansiktet ned på gulvet med masterolone kvinner hodet nøytral (på linje med ryggraden). Hold den nedre halvdelen av brystet, magen, bekken, og firemannsrom berøre gulvet. Anklene skal masterolone kvinner bøyes slik at tærne (ikke toppen av føttene) berører gulvet.
 2. Kontrakt eller skape spenning i ABS, setemuskler og firemannsrom.
 3. Mens du holder alt finitt, ta hendene opp masterolone kvinner fra gulvet, og trekk skuldrene tilbake. Tenk deg å gjøre en vektstang rad.
 4. Samtidig som øvre rygg, mage, setemuskler, og quads stramt, ta hendene ned igjen til gulvet og presse deg selv opp igjen masterolone kvinner. Hvis målet ditt er å bygge muskler, bør du gjøre det første kvartalet av bevegelsen under kontroll for å maksimere brystet aktivering.
 5. Trykk til armene er helt utstrakt og låst. På masterolone kvinner toppen, bør kroppen være i en nedadgående vinkel, men i en rett linje med hode, skuldre, hofter, knær og føtter justert. For å øke pec aktivering enda mer, på toppen prøver å bringe begge hendene innover og presse masterolone før og etter i to sekunder.
 6. Sakte senke deg ned igjen til utgangsposisjonen.

Hvorfor Disse er flinkere til å bygge muskel masterolone før og etter

 • Hver rep starter fra en «død» posisjon hvor det er ingen sammentrekning i pådrivere. Dette tvinger en mye sterkere innledende  masterolone før og etter sammentrekning å få kroppen i bevegelse. I løpet av en vanlig push-up strekningen refleks og pre-aktivering av musklene bidra til å tvinge produksjon i begynnelsen. Dette gjør hånd utgivelsen push-up en overlegen pectoral trening.
 • De vil gi deg omtrent 10% mer utvalg av bevegelse enn vanlige push-ups. Dette er viktig for å bygge muskler, spesielt når du gjør høyere reps. Og denne ekstra bevegelsesområdet blir tilsatt ved en posisjon som maksimerer Pec rekruttering masterolone eneste syklus.
 • Hånden utgivelsen handling gjør at du får i en «stor kiste» posisjon før du skyver. I en vanlig push-up masterolone eneste syklus brystet er normalt «lukket» eller ned. Denne «åpne» bryst presse, er gjort av ikke bare å ta hendene fra gulvet i startposisjon, masterolone eneste syklus men å trekke armene tilbake som om du gjorde på rad.
 • Prøv å ha den nedre delen brystet på gulvet og den øvre delen forhøyet. Når du starter push-up, hevder at høy brystet masterolone eneste syklus posisjon og stram skulder / rygg posisjon. Dette vil skifte stress bort fra skuldrene og plassere det meste på brystet og noen masterolone eneste syklus triceps.
 • Når riktig gjort, hånd utslipp push-ups primært rekruttere de Pecs. Så det lærer deg å bedre bruk brystet når du gjør masterolone for salg pressbevegelser. Over tid vil du bli mye flinkere til å rekruttere dem i andre presserende oppgaver.
 • De forbedrer kjernen stivhet. Målet ditt er å presse opp mens du holder hele kroppen perfekt justert. På en måte er masterolone for salg det ligner på en planke.
 • De hjelper med benkpress mekanikk. Når du gjør dem riktig, trene de deg til å sette ryggen (trekke scapula, holde ryggen masterolone for salg stramt, heve brystet) før pressing. Over tid er det en vane som kan overføres til benkpress, noe som gjør det mer effektivt og tryggere Proviron syklus samtidig øke ytelsen.
 • De kan bygge makt hvis du presse kroppen opp så eksplosivt som mulig. I utgangspunktet kuk armene tilbake Proviron syklus fort og raskt reversere bevegelsen til streik gulvet.

Tror du er for sterk Proviron syklus?

I en push-up, hånd utgivelse eller vanlig Proviron dosering, må du løfte 60-65% av kroppsvekten. Så hvis du er 180 pounds du trykke mellom 110 og 120 pounds. Dette kan være ganske lett hvis du Proviron dosering er eksternt anstendig når som helst horisontal presse. Så hvis du kan benk 265 pounds, så din push-up vil være 45% av maks – ikke vanskelig Proviron dosering. Selvfølgelig hånd utgivelsen vil gjøre det litt tøffere, men det er fortsatt ganske lett Proviron dosering.

Hvordan å gjøre det mer utfordrende Proviron bivirkninger

 1. Bruk en langsom tempo. Gjør enten konsentriske, eksentrisk, eller begge fasene sakte (4-5 sekunder) vil gjøre Proviron bivirkninger øvelsen vanskeligere og vil forbedre din sinn-muskel-tilkobling. Du kan også gjøre langsomme reps før de blir for hardt Proviron bivirkninger for så å avslutte settet med vanlige reps.
 2. Ta hendene ned – nærmere hoftene og videre fra skuldrene. Dette setter deg på en mekanisk ulempe som drastisk Proviron bivirkninger øke vanskelighetsgraden av bevegelsen. Selv bare en tomme lenger ned gjør øvelsen betydelig vanskeligere Proviron bivirkninger.
 3. Plasser hendene bredere. Dette setter deg også på en mekanisk ulempe, og vil gjøre starten av bevegelsen mye Kjøp Proviron hardere på Pecs.
 4. Heve føttene bare noen få inches. Selvfølgelig betyr dette at firemannsrom og hofter bør ikke være på gulvet. Denne Kjøp Proviron variasjonen gjør det mye vanskeligere for kjernen og skift spenning mot fronten delts.
 5. Kombiner et hvilket som helst av de tre Kjøp Proviron første metoder med den fjerde (forhøyet fot).
 6. Ordnet hånd utgivelsen push-up med Kjøp Proviron en annen heis. Prøv å gjøre 6-8 reps av dumbbell benkpress umiddelbart etterfulgt av så mange hånd utslipp push-ups som mulig.
 7. Gjør det på slutten av pressing eller Proviron resultater brystet sesjon når musklene er allerede lei.
 8. Har høy tetthet arbeid. Bare hvile i en kort periode mellom settene. Gjør 8-10 reps EMOM (hvert minutt på minutt) Proviron resultater. Eller prøv dette:
 • 10 reps, hvile 20 sekunder Proviron resultater
 • 9 reps, hvile 20 sekunder
 • 8 reps, hvile 20 sekunder
 • Fortsett å slippe en rep til du er ned til en 1 Proviron kvinner

Enkelt kan være effektive Proviron kvinner

Vi har en tendens til å unngå noen svært effektive øvelser fordi vi tenker på dem som ikke avansert nok. Push-ups føles Proviron kvinner som en gym klasse mosjon, ikke som trening. Men det er en feil måte å tenke på. Kroppen vet ikke hvor motstanden kommer fra: Proviron kvinner maskin, frie vekter, en sandsekk, kroppen din, eller liket i bagasjerommet Proviron før og etter.

All den vet er hvilke muskler trenger å spent opp Proviron før og etter og hvor hardt. Hvis du finner en måte å gjøre representanter utfordrende, kan hånd utgivelsen push-up bygge like mye muskler som Proviron før og etter alle andre pec trening, og det kan også hjelpe deg bedre rekruttere brystet i fremtiden Proviron før og etter.